Bo på Scandic Fornebu - arena for sprinten

06.09.2017 Trond Brevik

Scandic Fornebu har veldig gode tilbud under o-festivalen. Du kan f eks bo på firemannsrom for 450 kr per pers. Dessuten er Scandic Fornebu det beste alternativet for å gjøre o-festivalen til en sosial klubbtur, der dere bor midt i smørøyet og treffer o-venner fra hele landet. Alle har slekt i Oslo-området - og det er sikkert hyggelig å bo hos de! Men så er det dette med å komme tråkkende inn hos slekta, svett, skitten og sliten, seint på kvelden, for så å reise ut til skogen igjen tidlig på morran etter.

Scandic Fornebu er arena for O-festivalens sprint fredag 22. juni. Hotellet ligger også veldig sentralt til for lang- og mellomdistanseløpene fra Skytterkollen (13 km unna). Dessuten vil de sosiale aktivitetene, blant annet lørdagskveldens ungdomsarrangement, skje ved Scandic Fornebu.

Det kan være lurt å bestille raskt for å sikre plass for klubbens løpere. O-festivalen går på et populært tidspunkt i Oslo-området, og Scandic ønsker å fylle opp hotellet – derfor må bestillinger av o-festivaltilbudet gjøres snarest og absolutt innen 1. april 2018. Da vil Scandic ønske å selge ut eventuelt usolgte rom til det ordinære markedet.

Reservasjon gjøres direkte til Scandic Fornebu på meeting.fornebu@scandichotels.com. Merk reservasjonen Norsk O-Festival og Res.nr. 45835402. Klikk her for mer informasjon om tilbud og priser